Snažne
Važne
Odvažne
UdruŽene

Mesto gde smo podrška jedna drugoj

UDRUŽENE Aktuelnosti

Udružene sa pravim ženama, na pravom mestu, postavljajući prava pitanja…je raketno gorivo za vaš biznis i vašu dušu. Onog trenutka kada sam uzela stvar u svoje ruke i povezala se sa ženama oko sebe – moj život i posao su se zauvek promenili na bolje.

Sama svoj gazda

Intervjui

Blog

Mama preduzetnica

Shop

Dobrodošle u našu virtuelnu radnju

U našem online shopu za žene preduzetnice, istražujte inspirativne elektronske knjige, edukacije i članstva koja su dizajnirana da ojačaju vaše preduzetničke poduhvate. Ovde, svaka stranica je prilika za učenje, rast i ostvarivanje vaših poslovnih ciljeva. Posetite našu radnju danas i započnite svoje putovanje ka obilju znanja i preduzetničkog uspeha.

Jovana Šipčić, osnivač O meni

Kroz svoj rad kao urednica portala, trudim se da podelim korisne informacije i inspirišem čitatelje. Moj svakodnevni život obuhvata ravnotežu između vođenja posla, majčinskih obaveza i podrške suprugu. Kao predsednica Sekcije za mlade preduzetnike u Privrednoj komori Srbije, posvećena sam stvaranju okoline koja podržava razvoj i uspeh preduzetnika. Nagrađivana sam za doprinos jačanju ženskog preduzetništva, a svaki dan donosi nova iskustva i izazove koje sa zadovoljstvom delimo zajedno na ovom putovanju.

„Oni koji su dovoljno ludi da misle da mogu da promene svet i jesu oni koji ga menjaju."

Stiv Džobs, saosnivač i izvršni direktor Epla (Apple)

„Pratite svoju strast, a ako ne znate šta je, shvatite da je jedini razlog vašeg postojanja na ovom svetu da je nađete."

Opra Vinfri, voditeljka

„Želim da svakoj devojčici kojoj su govorili da naređuje drugima ponovo kažu da ima liderske sposobnosti."

Šeril Sendberg, operativna direktorka Fejsbuka

Instagram zajednica

Dobrodošle u našu zajednicu snalažljivih žena preduzetnica! Inspiracija, podrška i resursi za uspeh u poslu i životu. Pridružite se - stvaramo prostor gde uspeh ima žensko lice! 💪🌟 #ŽenePreduzetnice #Udružene #Klubpreduzetnica
Zapratite nas